Ansvar og privatlivspolitik

 

Målet med hjemmesiden.

Målet med min hjemmeside er at udbrede viden om investering og privatøkonomi. Jeg arbejder selv på at blive økonomisk uafhængig og deler ud af de erfaringer, som jeg gør mig på den rejse. Jeg anser mig selv for at være value investor inspireret af Warren Buffett.

Ansvarsfraskrivelse

Jeg er ikke din rådgiver, og jeg kender ikke din privatøkonomi. Derfor er du da også selv ansvarlig for konsekvenserne af de økonomiske beslutninger og investeringer, som du vælger at foretage dig.

Jeg linker til eksterne sider, når jeg føler, at det er relevant, men jeg er ikke ansvarlig for indholdet på de sider.

Rettigheder

Jeg ejer rettighederne til materialet på denne hjemmeside. Du er dog altid velkommen til at dele min blog på sociale medier.

Cookies

Denne side anvender cookies bl.a. for at kunne måle relevant data som besøgsstatistik. Du kan godt slette cookies.

Persondata

Jeg indsamler ikke persondata, medmindre du selv har givet samtykke til det. Denne information afgiver jeg ikke til en tredje part – medmindre du selv udtrykkeligt giver samtykke dertil. Du har til enhver tid ret til at få at vide, hvilken persondata jeg har om dig. Du kan bede om at få denne data slettet, rettet eller blokeret.