Her får du saglig, faglig og venlig hjælp på rejsen mod frihed 

Dette helt gratis community er et sted, som handler om at blive økonomisk uafhængig. Her kan søge indsigt, få viden, stille spørgsmål og dele din erfaring. For at det kan fungere godt, er der selvfølgelig nogle regler, som skal overholdes:

Regel nr. 1: Ingen promovering.

Nej tak til opslag om, at du har lanceret den fedeste kryptovaluta, sælger andele i et skovprojekt eller bare samler ind til fattige børn i Uganda. Penge og Frihed må dog godt oplyse om egne kurser, bøger og events. 

Regel nr. 2: Nej tak til kryptovaluta.

Bare nej. Man kan også godt, se hvis du prøver at hype en kryptovaluta indirekte.

Regel nr. 3: Ingen tiggeri

Man tror, at det er løgn, men det sker og slettes med det samme, og personen bliver smidt ud. Ja, det er dig, jeg mener, Mikkel Mønt, Mikkel Gevær og Mikkel med alle mulige andre aliaser.

Regel nr. 4: Opfør dig ordenligt

Hold en pæn tone, lad være med at kritisere andre. Der er mange veje til Rom, som man siger, men hvis du er helt uenig i Warren Buffetts måde at investere på, så befinder du dig nok i den forkerte gruppe. 

Regel nr. 5: Fortæl ikke andre, hvad de skal investere i

Og så skal du jo også lade være med at spørge, hvad du skal investere i. Det her punkt er vigtigt, fordi det er i sidste ende personens eget ansvar, og det skal vi huske på. Det er bedre at fortælle om, hvad du selv gør. Er du i tvivl om, hvordan du skal formulere dig, så bare hold dig til sætninger med jeg i fx “Jeg kigger på aktier i …”.

Regel nr. 6: Ingen videoer

Altså bortset fra mine Facebook lives.